Politica de garanție OPPO

Următoarea Politică de garanție se aplică produselor OPPO vândute numai de un dealer autorizat din Republica Moldova. În cazul în care o eroare a performanței apare în urma utilizării normale în perioada de garanție, OPPO va oferi servicii de reparație a garanției gratuit.

Articole Perioada de garantie
Dispozitiv 24 luni Device components/parts & services
Baterie (încorporată) 24 luni Componentele dispozitivului/piese și servicii
Căști din kitul de vanzare, cablu USB,incărcător de curent alternativ 6 luni Componentele dispozitivului/piese și servicii
Incărcător de mașină 12 luni Componentele dispozitivului/piese și servicii
Baterie externa 12 luni Componentele dispozitivului/piese și servicii
Casti 12 luni Componentele dispozitivului/piese și servicii

Angajamente de calitate pentru produsele in garantie

1. Oferim componente / piese noi pentru toate dispozitivele reparate.

2. Toate reparațiile sau înlocuirile au dreptul la perioada de garanție inițiale. Perioada de garanție este în conformitate cu cea mai lungă durată a garanției disponibile.

Informații și conditii de garanție:

1. Dovada valabilă a achiziției trebuie păstrată și trebuie prezentată la solicitarea garanției.

2. În cazul în care nu se poate furniza dovada achiziției, OPPO va onora serviciul de garanție pe baza calculului între 3 luni de la data lansării fabricației și data garanției electronice furnizate în sistem. OPPO va determina data rezonabilă ca dovadă a achiziției.

3. Accesoriile din cutie, cum ar fi Ghidul utilizatorului și broșura cu informații despre garanție nu sunt acoperite de garanție.

4. Produsele OPPO achiziționate din afara Republicii Moldova nu sunt acoperite de garanție. OPPO Moldova vă poate ajuta la reparații și diagnoze prin programare de la OPPO Care Center. Vă rugăm să luați în considerare faptul că acestea pot include taxe pentru servicii și materiale.

5. OPPO își rezervă dreptul de a face obiectul unei cereri de înlocuire în cazul în care cauza defecțiunii și / sau anomalii ale dispozitivului se datorează accesoriilor, cum ar fi husa, protecția ecranului etc. OPPO poate înlocui accesoriul defect în funcție de circumstanțe.

6. Toate piesele defecte survenite in urma reparațiilor in garanție aparțin OPPO Moldova.

Criterii de neeligibilitate (în afara garanției):

Toate dispozitivele considerate a avea o deteriorare fizică sau o cauză aferentă nu vor fi acoperite în garanție. Cu toate acestea,produsele pot fi reparate cu o taxă de service:

1. Reparație fără garanție (perioada de garanție).

2. Nu a furnizat dovada de cumpărare și a fost evaluat ca fiind în afara criteriilor de garanție.

3. Certificat de garanție eliberat de dealer neoficial OPPO.

4. Daune cauzate de o utilizare necorespunzătoare, cum ar fi soc mecanic, contact cu lichid, torsionare etc.

5. Daune cauzate de forțe externe (inundații, incendii, tunete, cutremur, accident de transport).

6. Folosirea necorespunzatoare și neantreținerea produsului conform instrucțiunilor care duc la deteriorare sau defecțiuni, cum ar fi utilizarea la temperaturi extreme, utilizarea accesoriilor neoriginale etc.

7. Uzura normala a dispozitivului . Aceasta include carcasa fata, capacul din spate, butoanele etc.

8. Dispozitiv dezasamblat, reparat și soft root-at de către un reparator OPPO neautorizat.

9. Accesorii OPPO, inclusiv Încărcător auto, Baterie externa, Căști nu se pot bucura de serviciile de garanție dacă seria produsului nu este lizibila.

Precauții și sfaturi înainte de a trimite dispozitivul in centrul de service:

1. Vă rugăm să furnizați factura sau bonul de achizitie a produsului OPPO in original sau o copie atunci când solicitați repararea in garanție.

2. Pentru respectarea confidențialității clientului, OPPO recomandă să faceti backup pentru toate datele (dacă este posibil) și apoi să ștergeti datele de pe telefon înainte de a trimite dispozitivul la OPPO Service Center. OPPO nu este obligat să asiste la procesul de backup sau restaurare al datelor clientului. OPPO nu va fi responsabil pentru problemele legate de date, inclusiv pierderea de date sau dezvăluirea datelor.

Alte informații

1. Dacă dispozitivul este evaluat ca fiind nereparabil din ratiuni economice, OPPO vă va oferi o recomandare de achiziționare a unui dispozitiv recondiționat. Această rezoluție este recomandată în scopul de a evita potențiale defecțiuni post-reparații din cauza daunelor din afara garanției, cum ar fi daune lichide, daune fizice severe etc.

2. Toate politicile de garanție pot fi modificate pe baza legii consumatorului din Republica Moldova.

* Utilizatorii modelelor Find X2, Reno 10x Zoom și Find X acum se pot bucura de Serviciul de garanție internationala.

Apelați asistență

Apelați asistență

080065009

Luni -Vineri

9:00-18:00

Trimite-ne un e-mail

Trimite-ne un e-mail