OPPO Internationale Garantieservice OPPO Internationale Garantieservice

Wat is de OPPO International Warranty Service?

Voor geselecteerde apparaten hebt u toegang tot speciale garantie, reparaties en upgrades bij geautoriseerde OPPO-Servicecentra in het land / de regio waar deze apparaten worden verkocht via officiële kanalen.

Geniet van de volgende voordelen

• Garantieservice

Breng uw apparaat, ontvangstbewijs en garantiekaart naar het lokale servicecentrum. OPPO International Warranty Service is beschikbaar zodra de test aangeeft dat uw apparaat onder de garantie valt *

• Reparatie buiten garantie

* De garantieperiode wordt bepaald door het land / de regio waar u uw apparaat hebt gekocht.

Beschikbare reserveonderdelen:

• Moederbord

• Scherm montage

• Batterij

• Batterij Hoes

• Overige onderdelen

• Service voor systeemupgrades

Breng uw apparaat naar OPPO Customer Service Center en we zullen het upgraden naar de nieuwste versie.

• Garantieservice

Breng uw apparaat, ontvangstbewijs en garantiekaart naar het lokale servicecentrum. OPPO International Warranty Service is beschikbaar zodra de test aangeeft dat uw apparaat onder de garantie valt *

• Reparatie buiten garantie

* De garantieperiode wordt bepaald door het land / de regio waar u uw apparaat hebt gekocht.

Beschikbare reserveonderdelen:

• Moederbord

• Scherm montage

• Batterij

• Batterij Hoes

• Overige onderdelen

• Service voor systeemupgrades

Breng uw apparaat naar OPPO Customer Service Center en we zullen het upgraden naar de nieuwste versie.

Modellen, Landen en Regio's

Modellen, Landen en Regio's waar de Internatoinal Warranty Service geld

• {{ item }}

Veel gestelde vragen

• {{ item.title }}

• {{ item.title }}
    Vouwen

Klik hier om alle vragen te bekijken

Vouwen

Klik hier om de algemene voorwaarden van OPPO International Warranty Service te bekijken
{{ selectModel ? selectModel : "Selecteer het model" }}
{{ selectModel ? "Ondersteunde landen / regio's" : "Selecteer"}}
Selecteer opnieuw
  • {{ item }}

Bel de klantenservice

Bel de klantenservice 08000221129 Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00
08000221129 Bel de klantenservice
Bel de klantenservice
08000221129 Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

suspension button icon